“Samen met MendriX tillen we de klantenservice naar een hoger niveau”

2019 wordt voor Fruitzaam het jaar van nòg meer service en kwaliteit bieden aan klanten. “Daar kan MendriX ons perfect bij helpen”, aldus operationeel manager Rutger Vogelezang van agf-leverancier Fruitzaam.

Fruitzaam ging op zoek naar een passend systeem ter ondersteuning van de planning, omdat het vorige systeem niet aansloot bij de werkwijze van het bedrijf. “Onze uitdaging is track en trace”, aldus Vogelezang. “We willen onze klanten ontzorgen, ze kwaliteit bieden. Niet alleen van onze producten, maar ook op logistiek gebied. Straks kunnen onze klanten in het webportaal van MendriX hun bestellingen plaatsen en volgen. Daarmee onderscheiden we ons van de concurrentie”, aldus Vogelezang die tevens mede-eigenaar van het bedrijf is.

Factureren vanuit MendriX

In het kader van meer vitaliteit op de werkvloer voorziet Fruitzaam bedrijven wekelijks van heerlijk vers (biologisch) fruit, snackgroenten en gezonde noten voor op het werk. “Met MendriX brengen we ook meer vitaliteit in de planning en administratie. Het voordeel van MendriX is dat we per order kunnen factureren. We werken op maandbasis. Aan het eind van de maand kunnen we vanuit MendriX de orders rechtstreeks factureren.”

Voorheen had Fruitzaam veel handmatige invoer en kostte het veel tijd om de planning voor elkaar te krijgen. “Bij MendriX gaat dit automatisch: één druk op de knop en de meest efficiënte route wordt berekend. Dit zal bij ons een aanzienlijke kosten- en tijdsbesparing opleveren.”

Oneindig

Volgens Vogelezang zijn de mogelijkheden met MendriX “oneindig” en daarom voorziet hij een langdurige samenwerking. De komende tijd zal Fruitzaam zich richten op de implementatie. “Dat kost tijd”, geeft Vogelezang aan. “Als we het doen, willen we het gelijk ook goed doen.”

 

nieuwe bussen FruitzaamOver Fruitzaam

Fruitzaam staat voor voedzaam, duurzaam en zorgzaam. Met meer dan tien jaar ervaring in de AGF-sector, bedient Fruitzaam dagelijks inmiddels > 400 kantoren door heel Nederland. Hiervoor zijn ze ook biologisch gecertificeerd en hebben daarmee duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. ‘We staan voor kwaliteit en diversiteit van heerlijk fruit en creëren hiermee een gezonde werkvloer met fitte en tevreden werknemers’. Een groot succes zijn ook de fruitgeschenken en smoothiebar(s). Meer informatie op: www.fruitzaam.nl

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden