MendriX

MendriX | Vacatures transportsoftware

Eén systeem voor uw volledige automatisering

Facturatie, planning, urenregistratie, KPI's en meer, dát is MendriX TMS.

Front-end ontwikkelaar in een gaaf team

solliciteer nu bij MendriXHeb je online wel eens iets besteld en je afgevraagd wanneer je bestelling aankomt?

Bij MendriX maken wij de apps om je hierover te informeren, de levering van jouw bestelling te plannen en bij je af te leveren. Bij ons ben jij verantwoordelijk voor het maken van de software waarmee dit slim en efficiënt gedaan wordt! Benieuwd naar de IT achter jouw internetbestelling?

MendriX TMS poppetjeWat ga je doen?

Wij zijn geen detacheerder. Wij zijn geen maatwerkclub. Bij ons ben jij onderdeel van ons development team dat werkt aan ons eigen softwarepakket. Jij bouwt aan nieuwe en gave functionaliteit in het web en app front-end van onze software. Dit doe je niet voor een kort durend project, maar je bent constant bezig met innoveren op het bestaande web front-end en onze mobile Android en iOS app.

Qua frameworks gebruiken wij jQuery en AngularJS, maar wij zijn hier zeker niet mee getrouwd.

Wat vragen wij van jou?

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Dat je interesse hebt in web frameworks!
  • Ervaring met front-end ontwikkeling (HTML, CSS, AJAX, JavaScript, JSON, REST, websockets, JWT)
  • Een zelfstandige werkhouding en hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Pré: kennis van PhoneGap, TypeScript, design patterns en Azure.

Wat bieden wij jou?

Allereerst een gave fulltime baan (32 / 40 uur) in een hecht ontwikkelteam, een heel snelle goede laptop, flexibele werktijden, opleidingen, veel vrije dagen en een goede beloning. Bij ons heerst geen haantjesgedrag en we hebben een open, oprechte en behulpzame cultuur. Als ontwikkelaar verdien je tussen de € 2100 en € 4600 bruto per maand.

Net zo nieuwsgierig naar ons als wij naar jou?

Stuur dan vandaag nog je CV per e-mail naar Laurens van Run. Voor meer informatie kan je hem natuurlijk ook even bellen op 0346 290 700. Graag tot snel!

Over MendriX

Met ruim 20 jaar ervaring maken zijn wij dé specialist op het gebied van logistieke software en gegroeid tot toonzettende marktleider die dagelijks duizenden logistieke operaties ondersteunt met onze oplossingen. Wij leveren standaardoplossingen, maar maatwerk is ons niet vreemd als het voldoende past bij de roadmap of gekoppeld is. Ons development team, de consultants, verkopers en de back-office zitten allemaal in huis, dus de lijntjes zijn kort. De directie staat met de voeten in de modder, doet vol mee en vormt strategie en de toekomst! Wij zijn momenteel met 16 personen en ons kantoor is gevestigd naast Utrecht.

Er heerst een fijne teamspirit en we willen mooie dingen bereiken samen. In een enthousiast team zetten wij ons in voor onze klanten en voor elkaar. Wij kijken verder dan wat gangbaar is, met als resultaat een hoge klanttevredenheid en meer plezier in ons werk. We willen simpelweg de beste zijn en om excellent te zijn, zoeken wij excellente mensen. Zoals jij!

solliciteer nu bij MendriX

contact

MendriX
Bisonspoor 8006 (Toren Athens)
3605 LW Maarssen
T 0346 - 290 700