Folders MendriX 2021

TMS

Fouten in afleveradressen, een dag verzamelfacturen maken of omrijden. Dat is met MendriX verleden tijd. Deze plansoftware zorgt voor een efficiënte en flexibele kern van uw transportorganisatie. MendriX automatiseert alles, van uw relatiebeheer tot facturatie.

Alert

“Wij wilden groeien met dezelfde mensen en middelen, dus een stuk automatisering was hard nodig”, aldus Francisco Dentinho, Directeur. Al ruim tien jaar wordt MendriX TMS op kantoor gebruikt. Een volgende stap was dus automatisering op de weg.

Hollander

Na een bezoekje aan de stand van MendriX op de ICT en Logistiek beurs, was Jaco van de Wijdeven van Hollander Barendrecht snel overtuigd: MendriX TMS was de oplossing die ze zochten. “De automatische orderinvoer en digitale facturatie voor de backhauling en het transport voor derden vielen in de smaak. Voorheen deden we dit allemaal handmatig.”

Mobile

MendriX Mobile zorgt ervoor dat u altijd ‘live’ in verbinding staat met uw chauffeurs. Orders, instructies en handtekeningen worden continu uitgewisseld tussen uw TMS en de smartphone van de chauffeur. Ook biedt MendriX Mobile de optie om uw voertuigen te volgen: complete mobiele track & trace zonder boordcomputer.

Nugteren Transport

Door groei van de organisatie is de afdeling Planning uitgebreid met een tweede planner en een stagiair. Het in 2005 aangeschafte TMS werd voornamelijk gebruikt voor facturatie en bleek onvoldoende toereikend voor de groei van Nugteren Transport.

Swijnenburg

In twee jaar tijd ging Swijnenburg Transport van meer dan 10.000 naar ruim 20.000 thuisleveringen per jaar. Volgens de eigenaren Henk en Janica Swijnenburg was die verdubbeling niet mogelijk geweest zonder boordcomputer leverancier Rietveld en TMS-aanbieder MendriX.

Aloys Roemaat

Met MendriX verwacht transportbedrijf Aloys Roemaat Transport klaar te zijn voor de toekomst. De transporteur implementeert het Transport Mangement Systeem van de TMS-leverancier, alsmede MendriX Mobile. “Wat wij willen is voorop lopen! MendriX is daarin de enige juiste partner”, aldus Thomas Kruip, Business Development Manager van Roemaat Transport.

Hermos

Transportbedrijf Hermos stond voor de keuze: “Iemand extra aannemen of automatiseren”, aldus zaakvoerder Ina Hermans. “We kozen voor het laatste, en wel met MendriX”. Hermos is een transportbedrijf pur sang met 50 trekkers en 60 opleggers. “We zijn gespecialiseerd in breekbare goederen. Onze grootste klanten zijn autoruitenspecialist Carglass en brouwerij Alken Maes”, vertelt Hermans. Hermos Transport is een 24-uursbedrijf. De planning is dag en nacht bemand.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden