MendriX

Laatste MendriX nieuws

Blijf op de hoogte, lees hier ons laatste nieuws.

Fietskoeriers maken steden schoner, mét MendriX

29 maart 2017 | koerier

Fietskoeriers.nl won vorige week de ‘Game Changer Award’, de innovatieprijs van de Nederlandse Shopping Awards. Het koerierbedrijf wil het verschil maken in een bezorgwereld vol busjes en scooters en steden schoner maken. Initiatiefnemer van het samenwerkingsplatform is Cycloon, dé post & fietskoerier met 14 vestigingen door het hele land, die al jaren naar tevredenheid met MendriX werkt.

“Het voordeel van Mendrix zit hem vooral in de veelzijdigheid. Er is heel veel mogelijk, zowel voor onze logistieke diensten als voor de administratie die met post te maken heeft. Door de goede ondersteuning vanuit MendriX is er altijd ruimte voor vragen en eventuele nieuwe ontwikkelingen. Dit alles maakt het voor ons een erg prettig pakket om mee te werken, zeker omdat wij blijven groeien en MendriX gemakkelijk uit te breiden is.” Aldus de heer Arthur Bank, Facilitair Manager bij Cycloon Post & Fietskoeriers.

Cycloon verzorgt vanuit meerdere vestigingen in Nederland diverse koeriersdiensten, onder andere 30-minuten-service, same-day-delivery en interne poststromen. Maar, het groeiende Cycloon levert ook diensten zoals postbusservices, frankeerservices en huis-aan-huis-bezorging. Gefeliciteerd met deze mooie prijs!

 

| |

contact

MendriX
Bisonspoor 8006 (Toren Athens)
3605 LW Maarssen
T 0346 - 290 700