Omdat het een feestje waard is, werd de livegang met MendriX TMS bij Survivor Expeditie uitgebreid gevierd met taart! Het bedrijf implementeerde het Transport Management Systeem van MendriX om de bedrijfsgroei te ondersteunen. 

“We worden steeds groter. Daarom gingen we op zoek naar een TMS”

Survivor Expeditie is de eerste klant voor consultant Igor Termohlen die nu live gaat, sinds hij voor MendriX aan de slag is. Voor hem daarom ook extra een feestje waard. Dat de klant er dan ook echt een moment van heeft gemaakt, vindt hij geweldig om te zien. “Blije klanten! Daar word ik automatisch ook heel blij van. Daar doe je het voor.

   

“Goed softwarepakket”

Survivor Expeditie werkt met 18 chauffeurs. Op de foto’s staan Mark en Jeroen, die erg blij zijn met het softwarepakket van MendriX. Mark Peters zegt daarover: “Het is gewoon een goed softwarepakket. Daarom hebben we voor MendriX gekozen.” Hij heeft niet de tijd om lang te praten, want “er hangen 18 chauffeurs aan de lijn.” Igor vertelt: “Ook daarvoor is MendriX in gesprek om dit via de MendriX app te laten lopen. Dat zou die telefoontjes zeker verminderen.”

Lees ook: Boerstal Transport Service wil groei ondersteunen met MendriX

Over Survivor Expeditie

Survivor Expeditie werkt met 18 chauffeurs en verzorgt een dagelijkse lijndienst naar en van Parijs met Isothermtrailers en schuifzeilen trailers. Tweemaal per week vertrekt het expeditiebedrijf met groupage naar Spanje. Dagelijks verzorgen ze zendingen met bestemmingen in geheel Europa. In Ridderkerk maakt Survivor Expeditie gebruik van een loods, waarin de opslag wordt verzorgd en in transport wordt voorzien tot bij de ontvanger. Voor meer informatie, bezoek de website: Survivor-expeditie.nl.

Zoekt u ook ondersteuning voor uw groei?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen, geheel vrijblijvend, telefonisch contact met u op om al uw vragen te beantwoorden, en samen met u op zoek te gaan naar een oplossing voor uw uitdagingen.

  • Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden