Het is voor de vierde keer dat MendriX tijdens een spectaculaire regiobijeenkomst de FD Gazellen Award kreeg uitgrereikt voor snelst groeiende onderneming. “Deze award is een bekroning voor klanten, partners, maar in de eerste plaats voor het hele MendriX team”, aldus een trotse eigenaar Laurens Van Run, vanuit theater Orpheus in Apeldoorn. 

De FD Gazellen Awards gelden als goede graadmeter voor het economische klimaat in Nederland, want alleen bedrijven die de voorgaande drie jaar minimaal 20 procent in omzet zijn gegroeid én het laatste jaar winstgevend afsluiten, maken kans op een FD Gazellen Award. MendriX zat daar zelfs met 20 procent overheen, en zag haar omzet het afgelopen jaar groeien met 40 procent. Dankzij die verdubbeling van de cijfers is het ook voor het eerst dit jaar dat MendriX een vermelding heeft gekregen in de top 50 van Dutchsoftware.nl.

Lees ook: MendriX voor 4e keer op rij FD Gazelle

Van der Hijden zegt: “Zonder onze klanten, die het avontuur met MendriX aangingen, was het natuurlijk nooit gelukt. We zijn trots op deze erkenning, voor onze mensen en voor onze klanten die dit samen met ons hebben gerealiseerd.” De sleutel tot dit succes is volgens hem met name, “omdat we het samen doen. We doen het samen met klanten, maar ook met partners waarmee we de bedrijfstak samen bedienen. Om die reden is het MendriX TMS ook gemakkelijk te integreren in andere oplossingen die worden gebruikt in transport en logistiek.”

Lees ook in het Financieele Dagblad: Mendrix-oprichter moest leren omgaan met faalangst

Wilt u werken met winnaars?

Dan kunt u niet (meer) om MendriX heen. Tijdens de ICT & Logistiek lieten we het al zien. We bieden hét TMS voor uw bedrijf. Meer weten? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen, geheel vrijblijvend, telefonisch contact met u op om al uw vragen te beantwoorden, en samen met u op zoek te gaan naar een oplossing voor uw uitdagingen.

  • Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden