We zijn heel blij om te kunnen melden dat Wijnand de Reeder het salesteam van MendriX heeft versterkt. Door zijn ruime kennis en ervaring is hij een hele goede aanvulling op het team, en we zijn ervan overtuigd dat we hierdoor onze marktpositie in de transport- en logistieke sector nog verder gaan verstevigen. Welkom Wijnand!

Wijnand heeft een logistieke achtergrond en heeft op het gebied van transport en warehousing ervaring in het optimaliseren en digitaliseren van bedrijfsprocessen. Na het afronden van een intern project bij een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in transport en warehousing, heeft Wijnand de overstap gemaakt naar de leverancierszijde. Hier zet hij zijn expertise in om de bedrijfsprocessen van andere organisaties in de Supply Chain te verbeteren.

“Ik wil begrijpen hoe bedrijven momenteel opereren en vooral te achterhalen waarom bepaalde werkwijzen worden toegepast. En om van daaruit te analyseren welke verbeteringen op korte en middellange termijn mogelijk zijn. Mijn focus ligt op het identificeren van voordelen voor zowel de interne organisatie als voor externe belanghebbenden. Goed gestroomlijnde processen en de beschikbaarheid van nauwkeurige data dragen vaak bij aan een optimale klantenservice, wat in feite van onschatbare toegevoegde waarde is voor onze klanten en andere partijen in de keten waarmee wordt samengewerkt”.

Wijnand schreef een whitepaper over de voordelen van het werken met een Transport Management Systeem (TMS). Een TMS helpt transporteurs om hun werk makkelijker te maken door alles beter te plannen en te organiseren. Dat leidt niet alleen tot snellere leveringen en tevreden klanten; het helpt ook om milieuvriendelijker te werken en te voldoen aan allerlei richtlijnen.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden