In 2017 werd Roemaat Transport een van de eerste klanten in de transportsector die het volledige pakket van MendriX gebruikte. Vanaf het begin verliep de samenwerking soepel. Dankzij een goede voorbereiding en door zaken voortdurend af te stemmen, kon het transportbedrijf MendriX TMS en MendriX Mobile snel integreren. Hoe gesmeerd het loopt, blijkt nu zeven jaar later, nu de mijlpaal van een miljoen orders met het transportmanagementsysteem van MendriX is bereikt. Dat willen we vieren, en daarom brengt MendriX taart naar Lichtenvoorde in de Achterhoek, waar Roemaat Transport is gevestigd.

Roemaat Transport is een grote onderneming met ongeveer negentig chauffeurs en zestig vrachtwagens die rijden in de Benelux en Duitsland. En bij de grens houdt het niet op, want het bedrijf is wereldwijd actief met betrouwbare partners in een internationaal netwerk. Zo’n grote, complexe organisatie vereist slimme en solide software om de gehele bedrijfsvoering vlekkeloos te laten verlopen. De miljoenste order in zeven jaar getuigt ervan hoe goed dat lukt. ‘Het is zeer gebruiksvriendelijke software, voor klant, planning en chauffeur’, zegt directeur Thomas Kruip over MendriX TMS. ‘De menselijke maat staat zowel bij MendriX als bij Roemaat centraal en we werken vanaf het begin goed samen. MendriX denkt mee, is proactief, innovatief en de communicatie is goed. We zijn verzekerd van goede service om voorop te kunnen lopen in onze branche.’

 

MendriX, gevestigd in Maarssen, bedient met zijn transportmanagementsysteem een almaar groeiende groep koeriersbedrijven en transportondernemingen. Zij kunnen met MendriX TMS de bedrijfsprocessen stroomlijnen en de planning optimaliseren. Het is een compleet pakket dat maximale flexibiliteit biedt: klanten betalen alleen voor de onderdelen die voor hen van toegevoegde waarde zijn. MendriX is al ruim twintig jaar dé expert in groupage, distributie en last mile voor B2B en B2C. Wij feliciteren Roemaat Transport van harte met de mijlpaal van één miljoen orders!

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden