Van Walraven heeft op vrijdag 12 april een enorme mijlpaal bereikt: niet de honderdste, niet de duizendste, nee, maar liefst de miljoenste order met het transportmanagementsysteem van MendriX. Reden voor een feestje en dus togen we als MendriX naar het hoofdkantoor in Mijdrecht, in de polders tussen Amsterdam en Utrecht.

Van Walraven is een technische groothandel die al ruim een halve eeuw bestaat en dertien vestigingen door het hele land heeft. Met een aanbod van meer dan 60.000 infra- en installatieproducten is het cruciaal om de goederenstromen in goede banen te leiden. Daarvoor ging Van Walraven in zee met MendriX. De lange samenwerking heeft geleid tot dit feestelijke moment van de miljoenste order met MendriX TMS. Een 1 met zes nullen vraagt om een taart en daar hebben wij als MendriX op getrakteerd om de succesvolle samenwerking te vieren.

Enorme hoeveelheid orders
Hoe werkt Van Walraven met MendriX? Per dag komt er een enorme hoeveelheid orders binnen vanuit het centrale verkoopsysteem. Automatische uitvoerders sorteren die voor op ritsjablonen, zodat de planner gerichter ritten kan maken op regio’s en niet de hele planbak door moet om een selectie van de orders te maken. De orders worden vanuit Mijdrecht gesorteerd en met de MendriX Mobile Cross Dock-app voor de juiste depotritten gesorteerd of klaargezet voor de chauffeurs om op de wagens te laden. Met MendriX Mobile scant elke chauffeur de goederen om te controleren of alle zendingen zijn geladen en rijdt ook de rit met ondersteuning van MendriX Mobile.

MendriX, gevestigd in Maarssen, bedient met zijn transportmanagementsysteem een almaar uitdijende groep koeriersbedrijven en transportondernemingen. Zij kunnen met MendriX TMS de bedrijfsprocessen stroomlijnen en de planning optimaliseren. Het is een compleet pakket dat maximale flexibiliteit biedt: klanten betalen alleen voor de onderdelen die voor hen van toegevoegde waarde zijn. MendriX is al 20 jaar dé expert in groupage, distributie en last mile voor B2B en B2C. Wij feliciteren Van Walraven van harte met de mijlpaal van één miljoen!

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden