• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MendriX groeit en zoekt daarom diverse nieuwe collega’s. Op dit moment hebben wij o.a. de volgende vacatures openstaan:

Zit er niets voor je tussen? Maar ken je wel iemand die perfect aansluit? Laat het ons dan aub weten. Goeie tips worden sowieso beloond.

ERP Software Consultant Transport & Koeriersdiensten

Zoek jij een positie als ERP software Consultant? Een positie waarbij je bedrijven en mensen op jouw manier kan helpen? Waar kosten, baten en kwaliteit voor de klant als prioriteit worden gezien. En waar jij als consultant zowel technisch als sociaal zal worden uitgedaagd
Lees meer

Technische full stack developer

Ben je technisch en zoek je een organisatie die een platform voor jouw ideeën kan bieden? Hou jij van juiste, directe communicatie, zodat iedereen op een lijn zit? Is er niemand anders verantwoordelijk voor jouw applicaties, behalve jij?
Lees meer

Top-consultant gezocht voor implementaties van ons TMS

Wij hebben een geweldig collegiaal en resultaatgericht consultancyteam met naast implementatieconsultants een full-time supportmedewerker. Wij zien nog zoveel kansen. Daarom zoeken wij een nieuwe TOP-collega met TMS-ervaring.
Lees meer

Jagende TMS-verkoper gezocht met ambities

Bij MendriX maken, verkopen en implementeren wij apps, webportals, integratie met webshops en uiteraard de beste transport software voor op kantoor. Wij vinden het gaaf de beste te willen zijn, getuige onze herhalende FD Gazelle Award, onze groei jaar in jaar uit en honderden tevreden klanten!
Lees meer

Stagiair software ontwikkelaar (meewerk- of afstudeerstage)

Wil je veel leren over software ontwerpen en ontwikkelen? Ben je enthousiast en analytisch? Wil je ondersteuning van ervaren, toegankelijke experts? Meld je dan nu aan voor een stage bij MendriX!
Lees meer

Cross-platform mobile developer met passie voor Front-end

Bij ons heb je echt de kans om je te specialiseren! Jij werkt aan onze cross-platform mobiele app (PhoneGap, HTML/TypeScript) welke voor Android en iOS beschikbaar is. Je krijgt direct veel vrijheid om op jouw manier zaken toe te voegen aan onze producten.  Er is ook veel ruimte voor je drive omtechnologisch voorop te lopen en nieuwe technieken toe te passen. Bij ons bedrijf vinden we, net als jij, het belangrijk dat een oplossing er gaaf uitziet en prettig in gebruik is!
Lees meer

Open sollicitatie

Of misschien wil jij wel heel graag onderdeel uitmaken van ons leuke team maar pas je niet bij de bovenstaande vacatures? Je bent altijd welkom om een open sollicitatie in te sturen. Gebruik voor meer informatie het formulier hieronder.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden