Wijnand de Reeder heeft een logistieke achtergrond en heeft ervaring in het optimaliseren en digitaliseren van bedrijfsprocessen op het gebied van transport en warehousing. Na het afronden van een intern project bij een logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in transport en warehousing, heeft Wijnand de overstap gemaakt naar de leverancierszijde. Hier zet hij zijn expertise in om de bedrijfsprocessen van andere organisaties in de supply chain te verbeteren.

‘Ik wil begrijpen hoe bedrijven momenteel opereren en vooral achterhalen waarom bepaalde werkwijzen worden toegepast. Vanuit dit begrip analyseer ik welke verbeteringen op korte en middellange termijn mogelijk zijn. Mijn focus ligt op het identificeren van voordelen voor zowel de interne organisatie als voor externe belanghebbenden. Goed gestroomlijnde processen en de beschikbaarheid van nauwkeurige data dragen vaak bij aan een optimale klantenservice. Dit is in feite van onschatbare toegevoegde waarde voor onze klanten en andere partijen in de keten waarmee wordt samengewerkt.’

Wijnand schreef een whitepaper over de voordelen van het werken met een Transport Management Systeem (TMS). Een TMS helpt transporteurs om hun werk makkelijker te maken door alles beter te plannen en te organiseren. Dat leidt niet alleen tot snellere leveringen en tevreden klanten; het helpt ook om milieuvriendelijker te werken en te voldoen aan allerlei richtlijnen.

Je kunt de whitepaper downloaden via de oranje knop hieronder.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden