Klanten vinden het steeds belangrijker te weten wanneer een bestelling wordt afgeleverd. Zij willen niet meer in het ongewisse verkeren en mogelijk een dag reserveren voor aflevering van hun bestelling. Zij willen de regie over het tijdstip van de levering, zoals die henzelf goed uitkomt.

Geef ontvangers daarom de mogelijkheid om zelf het gewenste aflevertijdstip te kiezen. Stel van te voren zelf of met behulp van MendriX op basis van eigen ervaringen en capaciteit vast uit welke tijdsvensters of tijdstippen een klant kan kiezen.

LEESTIP: MendriX helpt je met veilig werken gedurende corona crisis. Hoe? Dat lees je hier. Met tips, tricks, en gratis gebruik van de afspraken tijden module voor MendriX klanten: www.mendrix.nl/veiligwerken/

Uiteraard moet het wel passend zijn binnen een efficiënte en optimale planning van de routes, en passen binnen de beschikbare capaciteit. Dat kun je allemaal zelf instellen, onderwijl de klant de vrijheid / regie terug gevend over zijn agenda. Zo neem je dus de regie én geef je de regie uit handen. Ofwel werk je sturend op gedrag van klanten, terwijl je ook de klantenservice verhoogt, omdat je inspeelt op je klantwens om zelf de levering te kunnen bepalen.

Veilig bezorgen

Hoe vaak gebeurt het niet dat de dag net wat anders loopt dan verwacht?! Dat geldt zowel voor ondernemers als hun klanten. Als vervoerder tref je het liefst je klanten persoonlijk aan, dat voorkomt dat je nog een keer moet rijden of producten retour moet nemen. Door klanten de mogelijkheid te bieden tot op het laatste moment van levering de levering te wijzigen, bied je de klanten extra service die past bij onverwachte situaties. Hiermee  onderscheid je jezelf van vele concurrenten. Bij het wijzigen van de leverafspraak kun je klanten laten kiezen uit verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om te bezorgen bij de buren of om het pakket op een veilige duidelijk aangewezen plek neer te zetten. Het is maar net welke opties geschikt zijn voor jou als vervoerder of ondernemer. Zo helpen wij jou om je klanten nog beter van dienst te zijn.

Wil je ook de regie geven/ nemen over afleveringen? Neem contact op met MendriX en we informeren je graag over de mogelijkheden voor jou en je klanten.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden