Alweer ruim zes jaar geleden koos Jos Das voor MendriX. De software paste ‘gewoon’ bij Das Koeriers, het was precies wat ze zochten. Jos Das: ‘Het was hier best wel een hectische bende. Niet verwonderlijk, want we handelen alles telefonisch af.’ De combinatie van MendriX TMS en Mobile gaf Das de mogelijkheid veel meer online te gaan werken. ‘Het werd niet alleen rustiger op kantoor, maar ook veel overzichtelijker, wat vervolgens weer leidde tot minder stress en fouten bij mijn mensen.’ aldus Das.

Eind maart, op een zonnige woensdagochtend in Veldhoven, zaten Jos Das, onze accountmanager Hans én Twan van der Heijden van TLN rond de tafel. Een ontspannen setting, Hans en Jos die herinneringen ophaalden en Twan die het gesprek een klein beetje de gewenste richting in probeerde te sturen 🙂

De keuze voor MendriX, het verloop van de implementatie van MendriX Mobile waarbij Das -heel leuk!- met eigen ambassadeurs te werk is gegaan, de klanten van Das Koerier die enorm te spreken zijn over de informatieverschaffing sinds er met MendriX gewerkt wordt en de flexibiliteit en blijvende groei dankzij de keuze voor automatisering – het valt allemaal te lezen in het leuke interview dat deze maand in het blad Transport & Logistiek staat.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden