Cross-platform mobile developer (met passie voor front-end)

Wij zijn geen detacheerder en geen maatwerkclub.

Bij ons heb je echt de kans om je te specialiseren! Jij werkt aan onze cross-platform mobiele app (PhoneGap, HTML/TypeScript) welke voor Android en iOS beschikbaar is. Je krijgt direct veel vrijheid om op jouw manier zaken toe te voegen aan onze producten.  Er is ook veel ruimte voor je drive om technologisch voorop te lopen en nieuwe technieken toe te passen. Bij ons bedrijf vinden we, net als jij, het belangrijk dat een oplossing er gaaf uitziet en prettig in gebruik is!

#AJAX #Agile #AngularJS #Cordova #CSharp #CSS3 #HTML5 #Jasmine #JavaScript
#jQuery #PhoneGap #PowerShell #REST #RequireJS  #Scrum #TypeScript #websocket

Wat bieden wij jou?

Allereerst een gave fulltime baan (4 of 5 dagen per week) in snelgroeiend bedrijf, snelle laptop, 2 of 3 monitoren (wat je zelf fijn vindt), flexibele werktijden, twee weken vaderschapsverlof, deskundige (en gezellige) collega’s, opleidingen, veel vrije dagen en een goede beloning. Bij ons heerst geen haantjesgedrag en we hebben een open, oprechte en behulpzame cultuur. Je verdient tussen de € 2500 en € 4600 bruto per maand.

 

Kennismaken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Start jij je dag met tafeltennis, een overleg of developen?

Nadat je uit je trein of auto bent gestapt sta je 2 minuten later bij MendriX te kijken met welke koffie jij je dag begint. Om negen uur start de stand-up waarin je vertelt wat je die dag gaat doen en waarbij je hulp nodig hebt. Natuurlijk kun je sparren mét en kun je rekenen op de hulp van geweldige collega’s. Samen bespreken we de status van de sprint en of er urgente zaken spelen.

Daarna kies je: Laat jij je creativiteit de vrije loop tijdens een potje darten? Of ben je eerder van het ZEN-brainstormen in een zitzak? Je kunt natuurlijk ook gelijk aan de slag gaan achter jouw zojuist nieuw binnengekomen laptop? In de ochtend werk je dan aan diverse changes of bugs.

Rondom het middaguur ga je met je collega’s relaxed buiten wandelen. Of je komt even tot jezelf en haalt ondertussen de noodzakelijke boodschappen in het winkelcentrum. Na de lunch heb je een belangrijke afspraak met de product owner, de techlead en een consultant. Samen bespreek je de nieuwe wensen van Karel van Escargo Transport BV. Nadat de meeting klaar is, gaat de consultant dit met de klant bespreken. Bij de volgende sprint kun jij het direct gaan bouwen. Hoe gaaf is dat? Het laatste deel van de dag werk je nog even hard door om je eigen gestelde planning en deadlines te behalen. Dan is het alweer tijd om naar huis te gaan.

Bij MendriX willen wij een ding: Dat jij elke dag tevreden naar huis gaat, zodat je er de volgende dag weer zin in hebt!

Wat vragen wij van jou?

Jouw passie ligt bij mobile en front-end ontwikkeling. Je blijft uit jezelf al op de hoogte van de gaafste technieken en de hipste trends. Je hebt een mening over tools en frameworks die in de markt zijn. Uiteraard ben je vertrouwd met continuous integration en delivery. Daarnaast vragen wij van jou:

  • dat je snapt wáárom je iets doet (abstractie niveau en design patterns) en kan omgaan met grote codebases;
  • dat je ervaring hebt met TypeScript en promises (en dat je overtuigd bent van het nut);
  • dat je ook minstens met één OO back-end taal hebt gewerkt (zoals C#, Java, Python, etc.).

Net zo nieuwsgierig naar ons als wij naar jou?

Connect dan even op LinkedIn of stuur een e-mail naar Laurens van Run. Uiteraard kan je ook even bellen naar 0346-290700 als je nog meer wilt weten!

 

Over MendriX

Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van logistieke software en gegroeid tot toonzettende marktleider die dagelijks honderdduizenden logistieke operaties ondersteunt met onze oplossingen. Wij leveren standaardoplossingen, maar maatwerk is ons niet vreemd als het voldoende past bij de roadmap of gekoppeld is. Onze developers, de consultants, verkopers en de back-office zitten allemaal in huis, dus de lijntjes zijn kort. De directie staat met de voeten in de modder, doet vol mee en vormt strategie en de toekomst! Wij zijn momenteel met 17 personen en ons kantoor is gevestigd naast Utrecht.

Er heerst een fijne teamspirit en we willen samen mooie dingen bereiken. Met een enthousiast team zetten wij ons in voor onze klanten en voor elkaar. Wij kijken verder dan wat gangbaar is, met als resultaat een hoge klanttevredenheid en meer plezier in ons werk. We willen simpelweg de beste zijn en om excellent te zijn, zoeken wij excellente mensen. Zoals jij!

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden