MendriX

Planningssoftware transport en koerier | MendriX

Kennismakingssessie

In één ochtend te weten komen wat MendriX voor u kan betekenen!

Kennismaken met onze software?

  • Bent u toe aan een volgende stap in uw automatisering?
  • Hebt u een nieuwe klant waarvoor u uw toch al uitgebreide dienstverlening naar een hoger niveau dient te brengen?Transportsoftware vragen over MendriX | icoon rechts
  • Vraagt uw klant inzicht in uw planning?
  • Wilt u de planning live volgen en weten waarmee uw chauffeurs bezig zijn?
  • Of bent u gewoon nieuwsgierig wat MendriX voor u zou kunnen betekenen, maar hebt u nog geen behoefte aan een gesprek bij u op kantoor

De kennissessies hebben inmiddels plaatsgehad en er staat nog geen nieuwe sessie gepland. Toch interesse om kennis te maken? Neem dan contact met ons op en we plannen een kennismaking in!

Schrijf u dan in voor onze, vrijblijvende, kennismakingssessie!

Het doel van onze kennismakingssessie is om in één ochtend, geheel vrijblijvend, inzicht te krijgen in de mogelijkheden van MendriX transportsoftware. Geen bezoek aan huis, maar een bijeenkomst met meerdere vervoerders, die net als u geïnformeerd willen worden.

De bijeenkomst vindt plaats bij ons op kantoor in Maarssen, en de ochtend ziet er als volgt uit.

 • Wij stellen ons kort aan u voor en horen daarna graag van u of en zo ja welke knelpunten u ondervindt in uw huidige automatisering. Afhankelijk van uw input tonen we daarna hoe onze software een mogelijke oplossing kan bieden.
 • Er wordt aandacht besteed aan ons Transport Management Systeem en het geïntegreerde (multi-user) grafisch planbord en we laten u graag zien hoe u met onze oplossing voor in de auto, MendriX Mobile, continu de chauffeurs en afleveringen kunt volgen, zodat u uw opdrachtgever altijd direct inzicht kunt verschaffen in de voortgang van zijn zendingen.
 • Tijdens de kennismakingssessie gaan we niet te veel op details in, wij laten zien, aan de hand van uw input, wat onze software voor u kan betekenen. Het is de bedoeling van de bijeenkomst om van elkaar te leren. U leert van ons, maar wij leren ook graag van u. Er is dan ook voldoende tijd gereserveerd voor het beantwoorden van uw specifieke vraagstukken, waarbij de andere deelnemers wellicht ook met interessante inzichten komen.

Wij hopen u op donderdag 17 december te mogen verwelkomen. Wij hebben plaats voor 6 personen per keer. De sessie begint om 10:00 uur, u bent welkom vanaf 9:30 uur en we ronden om ongeveer 13:00 uur af met een gezamenlijke lunch.


Bent u reeds een gebruiker van MendriX en wilt u meer uit MendriX halen? Dan is deze sessie voor u te algemeen. Neem in dat geval vandaag nog contact met ons op, want we hebben voldoende andere mogelijkheden om uw kennis van MendriX transportsoftware te verbreden en verdiepen.

contact

MendriX
Bisonspoor 8006 (Toren Athens)
3605 LW Maarssen
T 0346 - 290 700