• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gebruikersvragen over MendriX TMS? Bekijk de wiki!

Werkzaam in de transport en u gebruikt onze transport software? Onze wiki geeft uitgebreide uitleg over onze transport software. Inclusief beeld, over en ondersteuning op al onze producten. Komt u er niet uit of wilt u liever persoonlijk contact? Neem dan gerust contact met ons op.

U kunt ook terecht bij onze veelgestelde vragen. Geen antwoord op uw vraag? Neem dan gerust contact met ons op per e-mail: support@mendrix.nl of vul onderstaand contactformulier in. Wij streven ernaar binnen 48 uur te reageren.

Contactgegevens en routebeschrijving

Bisonspoor 8006 (Toren Athens)
3605 LW Maarssen
Tel: 0346 – 290 700
Plan uw route via Google Maps

Looproute door het winkelcentrum

Ons kantoor bevindt zich in toren Athens op de begane grond. Het kantoor is het gemakkelijkst te bereiken via de ingang naast Domino’s Pizza, aan de stationzijde/kanaalzijde van het winkelcentrum. De parkeergarage aan de Safariweg bevindt zich het dichtst bij deze ingang. Eenmaal in het winkelcentrum passeert u de Etos en een fietsenwinkel aan uw rechterhand. Onze ingang zit tevens rechts, circa 20 meter verder dan de fietsenzaak. U kunt aanbellen bij nummer 8006. Wij zitten op de 7e etage.

Parkeren

Parkeren rondom het winkelcentrum is gratis (blauwe zone). U kunt het beste parkeren in de parkeergarage aan de Safariweg en dan tussen Domino’s Pizza en Bison Bowling het winkelcentrum in lopen.

MendriX HQ

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden