• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gebruikersvragen over MendriX TMS? Bekijk de wiki!

Werkzaam in de transport en u gebruikt onze transport software? Onze wiki geeft uitgebreide uitleg over onze transport software. Inclusief beeld, over en ondersteuning op al onze producten. Komt u er niet uit of wilt u liever persoonlijk contact? Neem dan gerust contact met ons op.

U kunt ook terecht bij onze veelgestelde vragen. Geen antwoord op uw vraag? Neem dan gerust contact met ons op per e-mail: support@mendrix.nl of vul onderstaand contactformulier in. Wij streven ernaar binnen 48 uur te reageren.

Contactgegevens en routebeschrijving

Bisonspoor 3002-A801
3605 LT Maarssen

Tel: 0346 – 290 700
Plan uw route via Google Maps

Parkeren + looproute naar ons kantoor

 Ons kantoor bevindt zich in winkelcentrum Bisonspoor in de toren Athens. Parkeren rondom het winkelcentrum is gratis (blauwe zone: vier uur). U kunt het beste parkeren in de nieuwe parkeergarage van Winkelcentrum Bisonspoor en dan bij de Albert Heijn (begane grond) via de grote draaideur het winkelcentrum binnenlopen. Parkeren in de parkeergarage is de eerste vier uur gratis. Hieronder leest u hoe u vanuit de parkeergarage, het station (en de parkeerplek naast de Griek) naar het kantoor van MendriX wandelt:

Parkeert u in de gloednieuwe parkeergarage van  het winkelcentrum Bisonspoor? Vanuit de parkeergarage kunt u het beste op de begane grond door de grote draaideur het winkelcentrum betreden. U passeert dan de Albert Heijn aan uw rechterhand. Op de bordjes volgt u ‘Offices A/ D/ C’ en bij de vishandel gaat u dus naar rechts. U loopt een klein stukje door tot u de ingang van Athens aan uw linkerhand heeft. U kunt aanbellen bij het bordje MendriX. Wij zitten op de 7e etage. Om het u nog gemakkelijker te maken, bekijk hier de looproute. Tot ziens bij MendriX!

Komt u met het OV of parkeert u naast de Griek? De ingang bevindt zich naast Domino’s Pizza, aan de stationzijde/kanaalzijde van het winkelcentrum.  Naast Domino’s Pizza gaat u naar binnen. Eenmaal in het winkelcentrum passeert u de Etos en een fietsenwinkel aan uw rechterhand. Onze ingang zit tevens rechts, circa 20 meter verder dan de fietsenzaak. U kunt aanbellen bij het bordje MendriX. Wij zitten op de 7e etage. Om het u nog gemakkelijker te maken, bekijk hier de looproute. Tot ziens bij MendriX! 

MendriX HQ

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden