Uit onderzoek door marktonderzoeker GfK is gebleken dat ruim 70% van de consumenten het tijdstip van bezorging wil kunnen kiezen, zodat zij niet meer dagen- of urenlang aan huis gekluisterd zitten, in afwachting op hun pakket. MendriX speelt hierop in door continue doorontwikkeling van de software.

Same-day, next-day geen probleem!

Plannen met MendriX biedt niet alleen overzicht en gemak, maar maakt het ook mogelijk snel te kunnen schakelen. Extra vracht, ruimte in de auto en een afleveradres dat op de route ligt? Geen probleem, met twee muisklikken schuift u de vracht in de planning!

Same-day of overnight delivery plannen met MendriX en dan alle gegevens direct doorzetten naar uw chauffeurs is zo gepiept als u (ook) kiest voor MendriX Mobile. Uw chauffeur wordt door zijn rit genavigeerd en wijzigingen in de route die op kantoor gemaakt worden worden direct doorgezet.

Automatische update sms consument

Zodra de planning bekend is krijgt de consument een e-mail of sms met verwachte leverdatum en eventueel een time slot. De supernauwkeurige ETA-notificaties in MendriX zorgen ervoor dat de consument een (half) uur voor levering per sms wordt geattendeerd op de aflevertijd. Volledig automatisch, zodat u er geen omkijken naar hebt en uw tijd aan andere zaken kunt besteden, terwijl u wél volledig tegemoet komt aan de wens van de consument!

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden