Voor Boerstal Transport Service vormt MendriX TMS de basis om te werken en te groeien. Het bedrijf dat zojuist live is gegaan met MendriX, ging met de TMS-aanbieder in zee nadat het aantal opdrachten was verdubbeld.

Voor Willem Boerstal was belangrijk dat de groei niet zou afdoen aan de kwaliteit die het bedrijf wil bieden. “De professionaliteit die je uitstraalt naar de klanten en je werknemers moet in orde zijn”, aldus Boerstal. Hij is erg te spreken over het overzicht dat het bedrijf nu overall heeft op zowel de orders als de uitvoering van de planning. “Het is heel eenvoudig en ook nog eens goed overdraagbaar.”

MendriX TMS

Boerstal vertelt hoe ze voorheen gebruik maakten van een eigen ‘systeem’: “We improviseerden, en dan worden er nog wel eens fouten gemaakt. Met de huidige groei kunnen we ons geen fouten meer veroorloven. Dankzij MendriX TMS ligt alles vast. Tarieven staan in het systeem, en de uren van de chauffeurs worden gelijk verwerkt.”

“Goed is goed”, aldus Boerstal over MendriX TMS Software

In maart komen er een nieuwe oplegger en een nieuwe chauffeur bij. “In korte tijd hebben we best wel veel stappen gezet”, geeft Boerstal toe. Hij heeft er een goed gevoel bij. Ook over de samenwerking met MendriX is hij te spreken. “Goed is goed”, zegt hij. “En in dit geval is de prijs- en kwaliteitverhouding ook nog eens prima.”

Over Boerstal Transport Service

Boerstal Transport Service uit Haps is gespecialiseerd in (inter)nationaal sneltransport en koeriersdiensten, van klein tot groot. Het bedrijf beschikt overeen wagenpark met een gestaag groeiend aantal voertuigen, en voert daarmee per maand gemiddeld 150 opdrachten uit. Boerstal Transport Service is overigens wegens de groei van het bedrijf op zoek naar goede chauffeurs.

Zoekt u ook ondersteuning voor uw groei?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen, geheel vrijblijvend, telefonisch contact met u op om al uw vragen te beantwoorden, en samen met u op zoek te gaan naar een oplossing voor uw uitdagingen.

  • Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden