Boekhouder (die het écht snapt en ook andere kantoortaken oppakt) – 24 uur per week

Bij ons ben jij de spil die het bedrijf draaiende houdt, de lijm tussen administratie en facturatie!

Je beheert de boekhoudingadministratie en alle spullen van ons bedrijf met zorg. Hierbij zie je zelf werk of losse eindjes liggen. Je zorgt dat onze klanten tijdig betalen, uiteraard onthoud je verjaardagen en ben je verantwoordelijk genoeg om met een losse sfeer om te kunnen gaan.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Zorgdragen voor de complete boekhouding waaronder het verwerken van inkoop- en verkoopfacturen, bankboekingen en betalingen, belastingaangiftes en voorbereiding van de jaarafsluiting;
 • Crediteuren- en debiteurenbewaking, zowel assertief en ferm waar nodig als vriendelijk waar je kan;
 • Aanleveren van salarismutaties, loonstroken en loonjournaalposten controleren, bonusoverzichten, opstellen arbeidsovereenkomsten en registratie ziekte;
 • Verantwoordelijk voor het opleveren van maandcijfers en overige financiële rapportages (zoals een cashflow overzicht);
 • Voorgaande is ruwweg 2/3 van je tijd, hiernaast pak je allerlei andere zaken op die van belang zijn in een groeiend bedrijf, zoals het bestellen van kantoorartikelen, het kantoor “managen”, algemene ondersteuning van het management, bezoek ontvangen, etc.

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken iemand die energiek is en continu verbetering blijft brengen binnen deze functie. Hiervoor moet je al het bovenstaande hebben gedaan en kunnen. Hiernaast vragen wij nog:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Dat je jezelf controleert (en onze externe accountant kan uitleggen wat je hebt gedaan);
 • Dat je naast het inboeken ook écht snapt hoe het werkt en zelf fouten eenvoudig opspoort;
 • Je bent integer en kan goed omgaan met vertrouwelijke informatie;
 • Ervaring met Outlook, Excel en Word plus minimaal één boekhoudpakket is een vereiste;
 • Ervaring met belastingaangiftes (minimaal BTW-aangifte) is een vereiste;
 • Ervaring met AccountView is een pré.

Wat bieden wij jou?

Allereerst een ideale parttime baan (24 uur) in gaaf bedrijf, flexibele werktijden (je bent erg vrij in wanneer je werkt), veel vrije dagen en een goede beloning. Bij ons heerst geen haantjesgedrag en we hebben een open, oprechte en behulpzame cultuur. Binnen deze functie verdien je tussen de € 2100 en € 3000 bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week).

Net zo nieuwsgierig naar ons als wij naar jou?

Stuur dan vandaag nog je motivatiebrief en cv per e-mail naar Laurens van Run. Voor meer informatie kun je trouwens contact met hem opnemen via telefoonnummer 0346 290 700. Tot snel!

Over MendriX

Met ruim 20 jaar ervaring maken zijn wij dé specialist op het gebied van logistieke software en gegroeid tot toonzettende marktleider die dagelijks duizenden logistieke operaties ondersteunt met onze oplossingen. Wij leveren standaardoplossingen, maar maatwerk is ons niet vreemd als het voldoende past bij de roadmap of gekoppeld is. Ons development team, de consultants, verkopers en de back-office zitten allemaal in huis, dus de lijntjes zijn kort. De directie staat met de voeten in de modder, doet vol mee en vormt strategie en de toekomst! Wij zijn momenteel met 16 personen en ons kantoor is gevestigd naast Utrecht.

Er heerst een fijne teamspirit en we willen samen mooie dingen bereiken. In een enthousiast team zetten wij ons in voor onze klanten en voor elkaar. Wij kijken verder dan wat gangbaar is, met als resultaat een hoge klanttevredenheid en meer plezier in ons werk. We willen simpelweg de beste zijn en om excellent te zijn, zoeken wij excellente mensen. Zoals jij!

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden