Blex Logistics was op zoek naar een automatiseringsoplossing om de dienstverlening richting de klanten te verbeteren. Eigenaar Spartak Melkonyan vergeleek verschillende TMS aanbieders en kwam uit bij MendriX. “Qua flexibiliteit was MendriX de beste!”

Met 15 wagens, 25 chauffeurs en een groeiend aantal orders die per dag afgeleverd moeten worden, was het voor Blex Logistics een uitdaging om het overzicht te behouden. Bovendien voldeed het huidige systeem niet meer aan de eisen.

Meer grip met TMS Software

De logistieke dienstverlener krijgt dankzij MendriX TMS steeds meer grip op de werkzaamheden. “Zo worden de werkzaamheden gemakkelijker overdraagbaar. Als de planning wisselt, weten opvolgers precies wat er met de orders is gebeurd. Bijvoorbeeld of er bijzonderheden zijn geweest bij een order. Dat wordt keurig gelogd bij elke order.”

Terugkoppeling

Dit laatste zal volgens Melkonyan hèt verschil maken in de communicatie met de klanten. “De terugkoppeling naar de klanten gaat nu veel efficiënter. Wanneer er na afronding van de orders nog vragen over zijn, kunnen we daar heel simpel bij. Vrachtbrieven kunnen we zo digitaal uit het dossier plukken.”

“Het werkt heel prettig met MendriX TMS”

Met MendriX TMS wordt ook het nawerk gemakkelijker gemaakt. Blex Logistics gebruikt MendriX om te beginnen voor order registratie en planning. “Het werkt heel prettig. Bovendien is de samenwerking met MendriX goed. Met MendriX kun je alle kanten op. Juist dat was ook de reden om voor MendriX te kiezen: het is heel fijn dat we de software helemaal naar eigen inzicht kunnen inrichten.”

Blex LogisticsOver Blex Logistics

Blex Logistics is een ervaren dienstverlener in de logistieke sector, met een wagenpark van 15 auto’s. Het bedrijf heeft 25 chauffeurs in dienst, en is gericht op het veilig, snel en efficiënt vervoeren van goederen voor haar partners. De logistiek dienstverlener wil in de toekomst uitbreiden, met meerdere vestigingen in de Benelux voor zowel vervoer als op- en overslag.

Wilt u ook grip krijgen op uw werkzaamheden?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen, geheel vrijblijvend, telefonisch contact met u op om al uw vragen te beantwoorden, en samen met u op zoek te gaan naar een oplossing voor uw uitdagingen.

  • Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden