BK Sneltransport koppelt de actuele temperatuur vanuit het voertuig nu “live” naar Mendrix TMS. Hierbij wordt de temperatuur continu bewaakt en het temperatuurverloop zichtbaar gemaakt voor de klant. Bij overschrijding wordt er direct een SMS gestuurd en een alarm getoond in het TMS.

BK Sneltransport, een transportbedrijf met 65 voertuigen in Veghel en Nieuwegein, heeft in 31 voertuigen de Gullimex Euroscan temperatuurregistratie gekoppeld aan MendriX. Op kantoor hebben ze nu in MendriX TMS actueel inzicht in het temperatuurverloop en kunnen ze eenvoudig de sensoren instellen. Bij overschrijving wordt er direct een alarm getoond aan de planning. Ook wordt er een SMS gestuurd zodat er altijd direct kan worden gereageerd.

De voertuigen waren al voorzien van MendriX Box boordcomputers en door de uitgebreide koppelingsmogelijkheden kon er tegen zeer lage kosten een koppeling worden gerealiseerd. Nu wordt de temperatuur continu gecontroleerd en kan er direct worden ingegrepen als dit nodig is.

De lage investering zorgt ervoor dat deze praktisch direct is terugverdiend. Tegelijkertijd heeft BK Sneltransport door deze “live” koppeling haar serviceniveau nog verder weten te verhogen.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden