• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als chauffeurs zonder gedoe aan hun werkdag kunnen beginnen, omdat het ze gemakkelijk wordt gemaakt, is dat fijn. Het heeft invloed op hun werk en op de service die u als logistieke ondernemer gewend bent om te leveren.

Om het de chauffeur nog gemakkelijker te maken hebben we in MendriX Mobile 2.0 een hele simpele knop toegevoegd: ‘Start/Einde rit’. U wilt als ondernemer dat chauffeurs de kilometers op eenvoudige wijze kan registreren. Zo heeft u de informatie, waarop u kunt sturen, en uw chauffeur kan dit met een druk op de knop voor u bereiken.

Start werkdag

Voorheen startte de rit van de chauffeur direct na het inloggen al. Daarbij kreeg de chauffeur direct de vraag om de kilometerstand in te vullen. In de praktijk is dat niet handig, want het begin van een werkdag betekent voor de meeste chauffeurs niet dat ze direct weg rijden. Ze komen op kantoor, doen een bakje koffie met collega’s, verzamelen hun spullen, zoeken de auto op de parkeerplaats… De start van de werkdag is dus niet de start van de rit(ten), die de chauffeur gaat rijden.

Registratie nauwkeuriger met MendriX Mobile

Bij de start van de rit, kan de chauffeur dit nu aangeven én in het scherm – desgewenst – de kilometerstand invullen. Bij het einde van de rit kan dat weer. Doet hij dat voor elke rit, dan wordt de daadwerkelijk afgelegde afstand goed geregistreerd. Ook de tijden worden mee gestuurd, wat handig is voor de nacalculatie.

Door toevoeging van deze functionaliteit wordt de registratie nauwkeuriger en is de evaluatie dus beter. Wanneer het voor u belangrijk is dat u zicht heeft op de kilometerstand, is met dezelfde functionaliteit dit gemakkelijk in te vullen. Hiermee krijgt u bovendien beter inzicht in de live voortgang van de rit.

Meer weten over MendriX Mobile?

Hou de website in de gaten voor meer nieuws over MendriX Mobile. Komende weken zullen we meer berichten posten. Wil je direct meer informatie? Vul hieronder je contactgegevens in, dan bellen we je zo spoedig mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden