Met MendriX verwacht transportbedrijf Aloys Roemaat Transport klaar te zijn voor de toekomst. De transporteur implementeert het Transport Mangement Systeem van de TMS-leverancier, alsmede MendriX Mobile. “Vooral de stap voorwaarts met Live gebeurtenissen moet een grote bijdrage leveren aan de eerlijke en transparante dienstverlener die wij zijn”, vertelt Business Development Manager Thomas Kruip.

Transparantie door Live gebeurtenissen

Juist het track en trace verhaal is iets, waarmee Aloys Roemaat Transport sprongen denkt te maken. “Met Live gebeurtenissen maken we onze werkwijze transparant. Hiermee blijven klanten tot op de minuut op de hoogte van hun levering. Dat mag ook wel. Wij vinden dat je anno 2017 je klant goed op de hoogte moet stellen. Bovendien was dat iets waar onze klanten ook zelf om vroegen”, aldus Kruip.

“Wat wij willen is voorop lopen! MendriX is daarin de enige juiste partner.”

Thomas Kruip

Business Development Manager, Aloys Roemaat Transport

Partnership met MendriX

De transporteur wil ook zoveel mogelijk papierloos werken. Daarom kiest Aloys Roemaat Transport ervoor om van alle mogelijkheden die MendriX biedt gebruik te maken. “Het is een vooruitstrevend systeem. Alleen door voor op te lopen, kunnen we innovatief blijven”, zegt Kruip. “Met deze samenwerking zijn we echt een partnership aangegaan. Alles wordt gelijk opgepakt, vragen worden goed beantwoord. Het is duidelijk dat we voor MendriX geen nummer zijn.”

90% minder telefoonverkeer

Over twee weken begint de implementatie. De verwachte livegang is in september. Toch verwacht Kruip nu al bepaalde besparingen: “Zo denk ik dat we 90% minder telefoonverkeer zullen hebben. Dat scheelt heel veel in tijd. Daarnaast zullen we onze klantenservice een boost kunnen geven. Juist omdat we zo transparant werken met MendriX. Bovendien zijn er veel processen die we verder kunnen automatiseren, waardoor we veel meer overgaan op controlerende dan registrerende taken. Daardoor wordt alles een stuk minder foutgevoelig.” Al met al heeft hij er een goed gevoel bij. “Met MendriX zijn we klaar voor de toekomst.”

Ben je enthousiast geworden en wil je meer info?

Snel antwoord op al uw vragen!

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen, geheel vrijblijvend, telefonisch contact met u op om al uw vragen over MendriX transportsoftware te beantwoorden.

  • Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Aloys Roemaat Transport

Aloys Roemaat Transport is een logische partner op het gebied van logistiek, transport en warehouse. Aloys Roemaat transport beschikt over ruim 50 eigen trekkende eenheden en heeft vestigingen in Nederland en Duitsland. Als specialist op het gebied van logistiek, zorgt de transporteur voor betrouwbare en veilige 24-uursverzending van goederen binnen met name de BeNeLux en Duitsland. Daarnaast verzorgt de transporteur ook vervoer naar de andere landen in de EU. Meer informatie over Roemaat? Bezoek de website van Roemaat.

Over MendriX
MendriX is dé softwareleverancier voor transport en koerier. Het MendriX Transport Management Systeem (TMS) is zeer compleet, en daarmee de standaard binnen de wereld van transport en koerier. Met onder andere Live gebeurtenissen, route optimalisatie, KPI’s, voertuigvolgsysteem, urenregistratie en automatische facturatie na een melding via onze app.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden