De smartphone als verlengstuk van uw logistieke kantoorautomatisering, het klinkt zo simpel. En dat is het ook! Onze app, MendriX Mobile voor iOS, Android en Windows Phone op de smartphone van chauffeurs zorgt voor een effectieve en realtime communicatie tussen plannen er chauffeurs.

Met één klik inzicht in orders, foto’s maken, barcodes scannen en de handtekening van de eindklant, gewoon op het scherm van de smartphone. En in uw transport management systeem. Dat inzicht gaat vanaf nu ook verder. MendriX heeft functionaliteit toegevoegd in MendriX Mobile waarmee je actief kunt sturen op de kosten van je mobiele app gebruik.

Piekverbruik mobiele apps in MendriX Mobile

Wil je weten of er nog ruimte is binnen je mobiele bundel? Binnen MendriX TMS kan je vanaf nu altijd jouw piekverbruik van je mobiele apps zien. Hierdoor weet je zelf welke ruimte er nog is om nog een extra mobiele telefoon van een chauffeurs aan te haken op hét TMS van MendriX.

Dit, zonder onnodige extra kosten in die maand!

Verbruik MendriX Mobile

Op deze manier wordt MendriX Mobile nog meer hét verlengstuk van hét TMS onderweg. Check je bundel en bel je contactpersoon bij MendriX als je verbruik omhoog of omlaag moet worden bijgesteld.

Op deze manier is MendriX continu bezig om MendriX TMS en MendriX Mobile te verbeteren. Wil je geen enkele ontwikkeling meer missen? Dan kun je ervoor kiezen om de automatische updates in te schakelen.

Lees ook:

Interesse gekregen in MendriX Mobile, hét verlengstuk van MendriX TMS onderweg?

Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen wij op korte termijn contact op met je.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden