ACE biedt haar klanten meer prijsinzicht door de uitgebreidere webportal van MendriX TMS. Elke vaste klant krijgt via de website direct toegang tot het hart van de diensten van ACE, waar gekozen kan worden voor de juiste snelheid en daarmee voor de beste prijs.

ACE Courier & Transport, een koeriersbedrijf met 25 jaar ervaring en 20 voertuigen in IJsselstein en Eindhoven, start op 1 november met de implementatie van MendriX. Op kantoor wordt de oude plansoftware vervangen door MendriX TMS en aan de klanten wordt een nieuwe webportal geboden.

De verlader kan uit een palet aan vervoersvormen kiezen en bepaalt zelf de juiste snelheid en daarmee de beste prijs. Hierdoor kan de kostprijs fors worden verlaagd. Als de klant ACE meer ‘speelruimte’ biedt, dan wordt hij al gauw beloond met een lagere prijs. Want voor ACE en haar klanten geldt: “Alleen Spoed als Spoed Echt Moet”. Alle vervoersvormen krijgen natuurlijk het kwaliteitsstempel van de vakkoerier: 100% door-to-door aflevergarantie.

ACE hoopt met MendriX haar klanten nog beter inzicht te geven in de mogelijkheden met minder geld meer te doen en toch dezelfde kwaliteit van vervoer te krijgen.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden