De nieuwjaarsreceptie die A-Roemaat al een paar jaar traditiegetrouw houdt in Cafe de Kletskop te Lichtenvoorde, had dit jaar een extra feestelijk tintje. Tijdens de receptie werd de MendriX-taart aangesneden om de live-gang te vieren van het bedrijf.

Roemaat nieuwjaarsreceptie extra feestelijk“In 2017 is veel gebeurd”, aldus Business Development Manager Thomas Kruip, waarbij hij onder andere refereerde aan de implementatie van het nieuwe Transport Management Systeem (TMS) van MendriX. De transporteur wil ook zoveel mogelijk papierloos werken, en implementeerde om die reden MendriX TMS om haar processen te automatiseren.

Lees ook: Roemaat Transport: “Met MendriX klaar voor de toekomst”

“Het is een vooruitstrevend systeem. Alleen door voor op te lopen, kunnen we innovatief blijven”, zei Kruip destijds. “Met deze samenwerking zijn we echt een partnership aangegaan.” Hans Versteegh van MendriX die ook bij de nieuwjaarsreceptie aanwezig was, beaamt dat. In zijn speech sprak hij een dankwoord uit voor de goede samenwerking. “We hebben dit als team gedaan. Daardoor is het zo voorspoedig verlopen.” Kruip: “Met MendriX zijn we klaar voor de toekomst.”

‘We gaan MendriXen’

Dat was volgens Versteegh een catch phrase van de laatste maanden. “Dat is wat we hebben gedaan.” De livegang van het TMS werd gevierd met twee MendriX taarten die werden aangesneden door Peter Roemaat. “Bij de receptie waren veel chauffeurs aanwezig, en de sfeer zat er goed in”, aldus Versteegh.

Roemaat Transport B.V. kiest voor MendriX TMS

Bent u net als A-Roemaat klaar voor de toekomst?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen, geheel vrijblijvend, telefonisch contact met u op om al uw vragen te beantwoorden, en samen met u op zoek te gaan naar een oplossing voor uw uitdagingen. Samen ‘MendriXen’ we het nieuwe jaar in!

  • Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden