We noemen 5 redenen waarom je MendriX als gesprekspartner aan tafel mee wilt nemen, als je je logistieke processen wilt gaan verbeteren. Voordat je de processen onder de loep neemt, is het handig om te bedenken wat je wilt. Ook dat is iets waarbij MendriX kan meedenken. Is het enkel groei of is het doel om meer te doen met minder?

Wellicht heb je wel hele andere uitdagingen?
• Dubbele invoer?
• Hoge werkdruk?
• Lege kilometers?
• Groeiende bedrijfskosten?
• Of … ?

Let op!! MendriX is géén gesprekpartner die meepraat. We adviseren of doen uiteindelijk niet wat je vraagt, maar wat het beste is voor jou en je bedrijf. En dat kan soms wel eens iets heel anders zijn dat je van tevoren bedacht had. Dat vraagt om flexibiliteit. Ook al maken we het onszelf daarmee – als MendriX zijnde – niet altijd gemakkelijk, het is de enige manier om tevredenheid te bereiken. Zowel bij jou als onze (toekomstige tevreden klant) als bij onszelf en de ontvangers. Alleen zo halen we het beste uit MendriX TMS én onze mensen. Je zat te wachten op 5 redenen. Dit is in ieder geval alvast één: Ons out-of-the-box denken en onze durf om tégen de stroom in te gaan, helpt jou om verder te komen!

5 redenen waarom je MendriX nu wílt spreken:

  1. Met MendriX TMS bieden we je meer in- en overzicht. Het voordeel hiervan is dat je als ondernemer ten opzichte van de concurrent die dit niet biedt, je jouw doelgroep net een stukje extra service kunt bieden. Consumenten hebben dan behalve meer keuzevrijheid, ook betere informatie over het aflevertijdstip en/of eventuele wijzigingen. Hoe dat eruit ziet, laten we je met liefde zien.
  2. Al gehoord van MendriX Delivery en de Afspraken Tijden module? Om de afspraken te kunnen configureren, moet de basis (capaciteitsplanning) in orde zijn. MendriX heeft op dit gebied flinke stappen gemaakt, en functionaliteit toegevoegd voor forecasten, het in beeld brengen van de (beschikbare) resources en tijdsvensters. Deze informatie is nodig voor de ontvanger om in eerste plaats een tijdvak te kunnen kiezen. Met MendriX Delivery geef je klanten de mogelijkheid om zelf hun levertijd te kiezen, passend binnen jouw planning. Je creëert rust op de planning, waarmee er meer focus is op een optimale en efficiënte planning. Meer lezen? Kijk op www.mendrix.nl/delivery/
  3. De User Interface (UI) van MendriX is dusdanig veranderd, dat alleen deze al de moeite waard is om eens te bekijken. De UI is gebaseerd op de look and feel van Outlook en Windows. Dit maakt het voor gebruikers eenvoudiger om met meerdere systemen te gelijk te werken. Nieuwe gebruikers van hét TMS, die bekend zijn met Windows en Outlook, zullen heel eenvoudig hun weg vinden. Overzicht en gebruikersgemak dragen bij aan het optimaal gebruik van MendriX TMS. Dankzij de herkenbare indeling – en het feit dat gebruikers snel de effecten van mutaties kunnen zien – is het eenvoudiger om ontvangers goed te bedienen en snel antwoord te kunnen geven op vragen. Dat MendriX TMS daarmee ook geschikt is om scherp gesteld te worden op een 4K scherm verhoogt het gebruikersgemak nog extra.
  4. “MendriX helpt jou om jouw klantentevreden te stellen!” -> -> MendriX gaat altijd voor tevreden klanten (zowel de gebruikers van hét TMS alsook de ontvanger). “MendriX helpt jou om jouw klant tevreden te stellen!”, aldus mede-eigenaar van MendriX Mark van der Hijden. Het is de drijfkracht achter alles wat MendriX doet. Niet voor niets worden gebruikers van MendriX altijd gevraagd om hun verbeterpunten door te geven. En werden klanten pre-coronaal eens uitgenodigd voor een gebruikersbijeenkomst om mee te denken over de ontwikkeling van MendriX TMS. Dat heeft geresulteerd in een nog betererelease van MendriX TMS. “Natuurlijk blijven we door ontwikkelen, wat ons gelijk bij het volgende punt brengt: de 5e reden waarom je MendriX graag zult willen spreken … zodra je aan de gang gaat met je logistieke processen.
  5. Elke klant is uniek, onze oplossing is standaard. Door gebruikers te betrekken bij de ontwikkeling van onze producten, past ons standaard TMS binnen diverse (logistieke) takken. Ook, omdat de oplossing dan niet op maat mag zijn, maar wel schaalbaar. Aanpasbaar op jouw onderneming, aantal gebruikers, enzovoorts. Daar kunnen we je alles over vertellen. Ook praten we natuurlijk met je over wat jij nog meer zou willen terugzien in hét TMS van MendriX. Daag ons uit, maak het ons moeilijk. Kom maar door met je ideeën. Misschien ben – of heb jij dé uitdaging die wij zoeken om aan te gaan. Reden genoeg dus om met ons in gesprek te gaan, want er zijn niet veel die dit zeggen én kunnen waarmaken.

Genoeg reden om met ons aan tafel te gaan? Vul hieronder het formulier in. Dan plannen we zo snel mogelijk een (e-)meeting in.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Voer een 10-cijferig telefoonnummer in
*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden