MendriX geeft het sollicitatiegesprek een geheel nieuwe dimensie. Met dit mooie weer geen warme kantoren en kleffe koffie, maar naar buiten: 4X4 rijden en een koud biertje drinken met elkaar. Solliciteren 2.0, ben jij er klaar voor?

Door erop uit te gaan met de sollicitant, hoopt MendriX de kandidaten voor de vacature van Medior ERP consultant nog beter te leren kennen. Als consultant bij MendriX ken je weinig grenzen, en doe je wat nodig is om klantsucces te realiseren. Kandidaten die meedoen aan deze 4x4wheeldrive Experience worden daarom niet beoordeeld op hun rij-kunsten, maar op lef en hun vermogen om oplossingen te verzinnen, ook als ze in onverwachte omstandigheden belanden.

Groei jij met ons mee?

Als consultant bij MendriX wordt je strategisch, tactisch en operationeel jij uitgedaagd en kan je jezelf bewijzen. Hulp is altijd beschikbaar maar jij bent aantoonbaar de key succes factor van je eigen projecten. De zwaarte van de baan zit hem niet in de individuele onderdelen zoals Peoplemanagement, Project- en Timemanagement, Branche- en organisatiekennis, ERP-kennis enz. maar in het geheel wat bij MendriX toch echt meer is dan de som der delen. Groei jij met ons mee?

Solliciteren!

Hoe gaat het in zijn werk. Sollicitanten kunnen een CV met een korte motivatie opsturen. Daarna bellen we je op voor een kort telefonisch interview waarna wij de beste drie kandidaten vóór 30 juni uitnodigen voor een 4Wheel drive selectiemiddag waarbij jij je toekomstige teamgenoten echt goed kan leren kennen voordat je bij ons het diepe in springt. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. Voor meer informatie en direct solliciteren, bekijk de vacature hier!

Download MendriX Brochures

Meer weten over MendriX? Vul je naam + email in en download direct onze brochures.

Dank je wel! Je kan nu de brochures downloaden